Kom naar het Alfrink College!

De gymzaal

Volgens alle gymdocenten het mooiste plekje van de school. Of dat waar is, moet je zelf maar komen zien. In ieder geval is de zaal wel een plek om trots op te zijn.

Er is in het gebouw één heel fraaie grote sporthal, die we via een vouwwand in twee gymzalen kunnen indelen. De sporthal wordt vaak in zijn geheel gebruikt als er toernooien zijn. Daarnaast is er nog een turnzaal. In de sporthal is een mooie klimwand. Na onze verbouwing hebben we sinds kort nog een extra gymzaal op onze eerste verdieping. Die moet je zien!

Het leuke is dat we ondanks onze fraaie gymzalen ook vaak gymlessen geven op andere locaties. Zo sporten we in de zomermaanden buiten op de Zoetermeerse sportvelden. En in de bovenbouw kan je kiezen uit diverse sportclinics. Zo kan je met het Alfrink bijvoorbeeld skiën in Snowworld, golfsurfen in Scheveningen en spinnen in een sportschool.

De laatste keer dat je gebruik maakt van de sporthal is als je eindexamen doet. Want ieder jaar wordt de gymzaal omgebouwd tot een eindexamenzaal, zodat je daar in alle rust je examen maken kan.

1 2 3 4 5
Ik ben er uit, ik wil naar het Alfrink!