Kom naar het Alfrink College!

Goede Doelen Dag

Ieder schooljaar steunt onze school een goed doel. Wij vinden namelijk dat we best iets mogen doen voor kinderen die het veel minder goed hebben dan wij. We verdienen met zijn allen dan een hoop geld waarmee we die kinderen helpen. Zo hebben we met zijn allen een schooltje kunnen bouwen in Kenia, hebben we de straatkinderen in Zuid-Afrika geholpen en hebben we iets kunnen betekenen voor heel zieke kinderen in Birma. Maar soms ook voor kinderen heel dichtbij. Zo zijn er op de kinderafdeling van het Lange Land ziekenhuis iPads gekomen die wij hebben betaald. Er zijn twee belangrijke momenten in het schooljaar waarbij we met zijn allen er staan voor het goede doel. De eerste is de lichtjesavond met Kerstmis en de tweede is de Goede Doelen Dag. Op die dag is er een sponsorloop en zijn er heel veel andere activiteiten waar je voor vijf euro aan mee mag doen. Zo kan je bijvoorbeeld een snowbordclinic volgen, of golfen of spinnen.....teveel om op te noemen....en alles voor het goede doel. En het leuke van die dag is dat we het samen doen, om anderen te helpen.

Dit schooljaar hebben we twee goede doelen: Duchenne Parent Project en de Zoetermeerse reddingsbrigade. Beide goede doelen zijn aangedragen door onze eigen leerlingen.

Goede Doelen Dag 1 Goede Doelen Dag 2 Goede Doelen Dag 3 Goede Doelen Dag 4 Goede Doelen Dag 5 Goede Doelen Dag 6 Goede Doelen Dag 7 Goede Doelen Dag 8 Goede Doelen Dag 9 Goede Doelen Dag 10 12 11 Goede Doelen Dag 13 Goede Doelen Dag 14 goede doelen dag 15
Ik ben er uit, ik wil naar het Alfrink!